Előfizetői tartalom

Kemény lépéseket lengetett be a Deutsche Bank vezére

Portfolio
"Kemény visszavágásokat" ígért a Deutsche Bank befektetési banki tevékenységében a társaság csütörtöki közgyűlésén Christian Sewing vezérigazgató. A Reuters úgy tudja, a rossz megtérülésű amerikai részvényüzletág leépítésével javítanák a megtépázott részvényesi bizalmat, ami a befektetési banki bevételek közel felét hozza a legnagyobb német bank számára.

A leépítések nagy része az amerikai brókeri tevékenységnél és a részvényderivatívák területén jöhet, a származtatott kamatügyleteket pedig később érheti el a hullám. Egyelőre nem tudni, hogy a társaság 9275 amerikai alkalmazottja közül hányat fog érinteni a lépéssorozat, és a Deutsche Bank sem kívánta kommentálni az értesülést. A hírügynökség értesülése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés