Lakáshitelt is értékesíthet mostantól a CIG Pannónia cége
Bank

Lakáshitelt is értékesíthet mostantól a CIG Pannónia cége

Portfolio
Pénzügyi szolgáltatások közvetítésére vonatkozó többes ügynöki engedélyt és ezzel együtt jelzáloghitel-közvetítői jogosultságot is kapott a CIG Pannónia új cége az MNB-től.
A CIG Pannónia Életbiztosító közlése szerint a Magyar Nemzeti Bank tegnap kelt határozatával engedélyezte a társaság leányvállalata, a CIG Pannónia Pénzügyi Közvetítő Zrt. számára pénzügyi szolgáltatás közvetítése tevékenység pénzpiaci többes ügynökként történő végzését. Az engedély hatálya kiterjed továbbá jelzáloghitel-közvetítői tevékenység végzésére is.

Az újonnan alapított közvetítő leányvállalat a közel 1,2 milliárd forintnyi új életbiztosítási szerzés 4 százalékát hozta már a CIG Pannóniának az első negyedévben.Kádár Gabriella, a CIG Pannónia vezérigazgatója a Portfolio-nak adott interjújában ezt mondta a közvetítőcégről április közepén:

Ez egy 20 milliós cég, mi az induláshoz szükséges befektetés 95 százalékát, öt magánszemély pedig a maradék 5 százalékot tette bele. Egyikük egy alkuszcég vezetője volt, a többiek egy lakástakarékpénztárnál dolgoztak. Mi abszolút többségi tulajdonosok vagyunk, és a már jól bevált profitallokációs modellünket követjük, amely az életbiztosítási teljesítményhez kötött. Az értékesítésben jártas magánszemély tulajdonosok érdekeltségét úgy alakítottuk ki, hogyha az értékesített állomány meghalad bizonyos előre meghatározott szinteket, akkor magasabb profitszázalékot kapnak a közvetítőcég nyereségéből. A társaság a CIG Pannónia biztosításai mellett más pénzügyi termékeket is értékesít, jelenleg 160 fővel dolgozik.Lakáshitelt is értékesíthet mostantól a CIG Pannónia cége
zöld környezet levél
DSZZS20200216016
zöld park shutter
orbán viktor évértékelő
koronavirus
BullvsBear
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Junior portfóliókezelő

Junior portfóliókezelő

Adótanácsadó

Adótanácsadó

Rendezvényszervező

Rendezvényszervező
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
okostelefon kézben pénzügyek