Előfizetői tartalom

Már majdnem akkora az OTP, mint a legnagyobb német bank

Portfolio
A legnagyobb német bank, a Deutsche Bank árfolyama új történelmi mélypontra esett, és bár az OTP árfolyama is esett az elmúlt hetekben, még mindig történelmi csúcsa közelében áll. Ezzel a két bank piaci értéke közel került egymáshoz, a hatalmas német bank értéke már csak 30 százalékkal magasabb, mint a magyar banké.

2016-ban írtunk arról, hogy régen volt olyan kicsi az OTP és a Deutsche Bank piaci értéke közötti különbség, mint abban az évben, de még akkor is közel kétszer annyit ért a tőzsdén a második legnagyobb német bank, mint az OTP. Aztán a Deutsche Bank árfolyama szárnyalt, így egyre nagyobb lett a különbség, viszont a második legnagyobb német bank, a Commerzbank értéke folyamatosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés