Bank

Elindult Európában is a Lemonade

Portfolio
Elindul Európában is a Lemonade, egy gyorsan népszerűsödő amerikai insurtech-startup. A nyitással együtt elindított egy Policy 2.0 nevű terméket is, amely lényegében egy egyszerű lakásbiztosítás lesz.
A Lemonade 2015-ben indult el, annyiban sajátos, hogy egy egyszerű online felületen kínál saját fejlesztésű termékeket, nem csak aggregátorként működik. A biztosítóval chatboton keresztül lehet biztosítást kötni, a folyamat kb. öt percig tart. A befolyt díjak egy részét a cég ráadásul eladományozza.

Bár Németországban indult el először a fintechcég Európában, licencét a holland hatóságoktól szerezte meg. Ennek köszönhetően a startup egyébként az EU 28 országában szolgáltathat.

A Lemonade egyébként erős versennyel néz majd szemben Európában; nemcsak a hagyományos biztosítókkal kell szembenéznie, hanem más startupokkal is, mint a WeFox. A német cég egy One Insurance nevű szolgáltatást ajánl, amely sok szempontból hasonlít a Lemonade appjára. A Lemonade be is perelte a WeFoxot, mert úgy találták, hogy a német biztosító lemásolta az alkalmazásukat. Amikor Julian Teicke, az utóbbi vezérigazgatója megígérte, hogy újratervezik az alkalmazást, a Lemonade felfüggesztette az eljárást.

(TechCrunch)
autolipufogoooo
HUNGARY - NOVEMBER 17:  Hungarian Forint notes of differing denominations (Photo by Balint Porneczi/Bloomberg via Getty Images)
gyar
gyár190920
klimakiller
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
öngondi