Előfizetői tartalom

Nem várt helyről jött a fordulat a szupergazdagok életébe

Portfolio
Hét év alatt most először fordult elő, hogy a dollármilliomosok száma és vagyona is csökkent a világon a Capgemini World Wealth Reportja szerint. Különösen nagy fordulatnak számít, hogy az ázsiai és csendes-óceáni régió volt a legnagyobb csökkenést elszenvedő régió a vagyonban és számosságban is, holott az elmúlt években rendre innen jöttek a legnagyobb növekedési sztorik. A tanulmány szerint a tavalyi tőzsdei turbulencia a gazdagok között is inkább a gazdagabbakat érintette negatívabban, nem véletlen, hogy az idei első negyedévben a készpénz jellegű befektetésekben tartották vagyonuk nagyobb részét a gazdagok.
A magyar privátbanki piacon egyelőre folyamatosan nő a kezelt vagyon, de számos kihívás nehezíti a szolgáltatók életét. Erről bővebben október 1-jei Öngondoskodás konferenciánkon lesz szó. Jegyek már kaphatóak! Öngondoskodás 2019 INFÓJELENTKEZÉS Nagy meglepetést okozott ÁzsiaHét év...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái