Jönnek a Növekedési Kötvényprogram nagyágyúi, Te is találkozhatsz velük
Bank

Jönnek a Növekedési Kötvényprogram nagyágyúi, Te is találkozhatsz velük

Portfolio
Az üzleti világot megmozgatta a Magyar Nemzeti Bank legújabb programja, a Növekedési Kötvényprogram. A hírek szerint igen jelentős a vállalati érdeklődés a program iránt, amit az NKP rendkívül kedvező kondíciói és a kapcsolódó feltételek teljesen érthetővé tesznek. Az érdeklődő cégvezetők közelgő szeptember 12-ei konferenciánkon az MNB illetékes igazgatójával és a két hitelminősítő vezetőjével is találkozhatnak.
Információ és jelentkezés a rendezvényre:


Üzleti visszajelzések szerint már legalább százas nagyságrendben regisztráltak a folyamat elindításához az érdeklődő vállalatok az MNB-nél. A kötvényprogram sikeres lebonyolításának vállalati részről legfontosabb feltétele a jelentkezők számára, hogy független nemzetközi hitelminősítő cégek (nemzetközi rating cégek) a kötvénykibocsátásra megfelelőnek, azaz befektetői kategóriájúnak minősítsék az adott vállalatot.

Eddig csak nagyon kevés hazai vállalatnak lehetett közvetlen személyes tapasztalata arra vonatkozóan, hogy hogyan is zajlik a vállalati hitelminősítés ezeknél a nemzetközi hitelminősítőknél, hiszen Magyarországon legfeljebb néhány regionális multi esett már át hasonló átvilágításon.

Ezért szakmailag is komoly teljesítmény és egyben kiemelt esemény, hogy a Portfolio és a Credit Management Gorup következő konferenciáján a Business & Finance, "CFO of the year" konferencián mindkét, az NKP -ban elfogadott rating cég vezetője tájékoztatást ad a hitelminősítés folyamatáról, a vizsgált szempontokról és a nemzetközi és hazai tapasztalatokról. A programról Nagy Viktória, a jegybank igazgatója is előadást tart.


Francois Bourgeois

ügyvezető igazgató

Euler Hermes Rating GmbH

François Bourgeois, 55, is an operational general manager specialized in international B2B Services, data and intermediation models. He has an 20+ year practice in disrupted environments and digital transformation in Europe.He... Tovább »

Önmagában rendkívülinek számít az, hogy mindkét fajsúlyos szereplő egyidejűleg vesz részt egy konferencián, ezért aki érdeklődik az NKP iránt, annak mindenképpen érdemes eljönni a rendezvényre.


Olaf Tölke

Head of Corporate Ratings

Scope Ratings

Olaf Tölke is based in Frankfurt and has joined Scope in July 2015. He is responsible for the firm's Corporate Ratings division. Prior to Scope, Olaf has been working for S&P since 2003, where as a Senior Director he was a global... Tovább »

A konferencián Magyarország legjobb vállalati pénzügyi/gazdasági igazgatójának járó CFO of the year 2019 díj is átadásra kerül egy szakmai zsűri döntése alapján. A cfooftheyear@portfolio.hu címen várjuk az érdeklődéseket, a válaszlevelünkben szereplő pályázati anyag beküldési határideje 2019. augusztus 31. További részletek a díjról itt olvashatók.

Információ és jelentkezés a rendezvényre:
Frankfurti tőzsde
forint200117
cimlap_arany0219
Sanna Marin Angela Merkel unios koltsegevetes nemetorszag finnorszag
idős_nyugdíj_shutter
Ursula von der Leyen velemeny cikk digitalis atallas europai bizottsag 200219
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
webinárium
Hogyan lovagolhatod meg a forint árfolyammozgását? Tőlünk megkapod a választ!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
online hitel kölcsön