Jönnek a Növekedési Kötvényprogram nagyágyúi, Te is találkozhatsz velük
Bank

Jönnek a Növekedési Kötvényprogram nagyágyúi, Te is találkozhatsz velük

Portfolio
Az üzleti világot megmozgatta a Magyar Nemzeti Bank legújabb programja, a Növekedési Kötvényprogram. A hírek szerint igen jelentős a vállalati érdeklődés a program iránt, amit az NKP rendkívül kedvező kondíciói és a kapcsolódó feltételek teljesen érthetővé tesznek. Az érdeklődő cégvezetők közelgő szeptember 12-ei konferenciánkon az MNB illetékes igazgatójával és a két hitelminősítő vezetőjével is találkozhatnak.
Információ és jelentkezés a rendezvényre:


Üzleti visszajelzések szerint már legalább százas nagyságrendben regisztráltak a folyamat elindításához az érdeklődő vállalatok az MNB-nél. A kötvényprogram sikeres lebonyolításának vállalati részről legfontosabb feltétele a jelentkezők számára, hogy független nemzetközi hitelminősítő cégek (nemzetközi rating cégek) a kötvénykibocsátásra megfelelőnek, azaz befektetői kategóriájúnak minősítsék az adott vállalatot.

Eddig csak nagyon kevés hazai vállalatnak lehetett közvetlen személyes tapasztalata arra vonatkozóan, hogy hogyan is zajlik a vállalati hitelminősítés ezeknél a nemzetközi hitelminősítőknél, hiszen Magyarországon legfeljebb néhány regionális multi esett már át hasonló átvilágításon.

Ezért szakmailag is komoly teljesítmény és egyben kiemelt esemény, hogy a Portfolio és a Credit Management Gorup következő konferenciáján a Business & Finance, "CFO of the year" konferencián mindkét, az NKP -ban elfogadott rating cég vezetője tájékoztatást ad a hitelminősítés folyamatáról, a vizsgált szempontokról és a nemzetközi és hazai tapasztalatokról. A programról Nagy Viktória, a jegybank igazgatója is előadást tart.


Francois Bourgeois

ügyvezető igazgató

Euler Hermes Rating GmbH

François Bourgeois, 55, is an operational general manager specialized in international B2B Services, data and intermediation models. He has an 20+ year practice in disrupted environments and digital transformation in Europe.He... Tovább »

Önmagában rendkívülinek számít az, hogy mindkét fajsúlyos szereplő egyidejűleg vesz részt egy konferencián, ezért aki érdeklődik az NKP iránt, annak mindenképpen érdemes eljönni a rendezvényre.


Olaf Tölke

Head of Corporate Ratings

Scope Ratings

Olaf Tölke is based in Frankfurt and has joined Scope in July 2015. He is responsible for the firm's Corporate Ratings division. Prior to Scope, Olaf has been working for S&P since 2003, where as a Senior Director he was a global... Tovább »

A konferencián Magyarország legjobb vállalati pénzügyi/gazdasági igazgatójának járó CFO of the year 2019 díj is átadásra kerül egy szakmai zsűri döntése alapján. A cfooftheyear@portfolio.hu címen várjuk az érdeklődéseket, a válaszlevelünkben szereplő pályázati anyag beküldési határideje 2019. augusztus 31. További részletek a díjról itt olvashatók.

Információ és jelentkezés a rendezvényre:
Boris Johnson Brexit igeret beszed1500
facebook libra szablyozás
Westminster brexit brit kilepes tortenelmi dontes
lemairegetty
barabasialbertlaszlocimlapkep-20181130
elektromosroller
Brexit london tuntetes1500
GettyImages-1167008922
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
A Credit Suisse svájci bankóriás homlokzata. Fotó: Shutterstock