Előfizetői tartalom

Tömegével érdeklődnek a magyar cégek az MNB új kötvényprogramja iránt

Portfolio
Sokak várakozását meghaladó érdeklődés mutatkozik az MNB július 1-jén startolt Növekedési Kötvényprogramja iránt, így nem elképzelhetetlen, hogy a jegybank megemeli 300 milliárd forintos keretösszegét. Legyen szó hitelkiváltási célról vagy a beruházási aktivitást tartósan támogató hosszú távú finanszírozásról, kiváló lehetőség a program a kedvező forrásköltség és finanszírozási szerkezet eléréséhez a közép- és nagyvállalatok számára. A nagy érdeklődésre való tekintettel szeptember 12-ei Business and Finance Summit 2019 konferenciánkon jegybanki és hitelminősítői előadások foglalkoznak részletesen a témával.

Érdemes eljönni a konferenciára, hiszen a CFO of the year díjat is átadjuk. Íme a részletek: Business and Finance Summit 2019 - CFO of the year INFÓJELENTKEZÉS A program lényegeMájus óta regisztrálhatnak a hazai cégek a Növekedési Kötvényprogramra, amely a "normál" kötvénykibocsátáshoz...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái