Bank

Itt a friss lista a legnagyobb amerikai bankokról

Portfolio
Kiadta legfrissebb elemzését a legnagyobb amerikai bankokról a Federal Reserve, melyben azt is részletesen taglalják, hogy a pénzintézetek hogy küzdenek meg a kisebb-nagyobb versenytársakkal. A négy legnagyobb amerikai bank a teljes bankrendszer eszközállományának 50%-át tartja a kezében.
A Fed listáját a Business Insider elemezte:
  • A legnagyobb bank továbbra is a JP Morgan 2740 milliárd dolláros eszközállománnyal, a pénzintézet fő stratégiája most a digitálisan képesítéssel rendelkező ügyfelek és fiatalok megszólítása - eddig elég sikeresen.
  • A második a Bank of America 2380 milliárd dolláros eszközállománnyal, a digitalizációval párhuzamosan ők komoly költségcsökkentésbe is kezdtek.
  • A harmadik a listán a Citigroup 1960 milliárd dollárros eszközállománnyal, a mobilbankolás erősítése és a digitális megoldások mellett a prémium ügyfeleket kiszolgáló Citigold is jelentősen hozzátett a bank értékajánlatához.
  • A negyedik a Wells Fargo 1890 milliárd dolláros eszközállománnyal, a versenytársakhoz hasonló digitális megoldások mellett ők az Amerikában még csak most terjedő mobilfizetési piacon erősítenek.
  • A listán az ötödik a Goldman Sachs 925 milliárd dolláros eszközállománnyal; bár a bank sokáig csak vagyonosabb ügyfelekre lőtt, a Marcus nevű online bankkal sikeresen nyitott a lakosság felé is a közelmúltban.
  • A hatodik helyet a Morgan Stanley foglalja el 875 milliárd dolláros eszközállománnyal, a hetedik a U.S. Bancorp 475 milliárd dolláros eszközállománnyal, ezt követi a PNC Financial Services 392 milliárd dollárral, majd a TD Bank 384 milliárd dollárral, a tizedik pedig a Capital One, amely 373 milliárd dolláros állományért felel.
kínavírua200127
FrankfurtTőzsde
GettyImages-486229691
építőipari költségek
tesla logo
száló por budapest lakások szmog
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Hogyan reagálj a tőzsdei pánikokra, miként profitálhatsz belőle?
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Értékesítési vezető

Értékesítési vezető

Szerkesztő - újságíró

Szerkesztő - újságíró

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
takarekbank