Bank

Itt a friss lista a legnagyobb amerikai bankokról

Portfolio
Kiadta legfrissebb elemzését a legnagyobb amerikai bankokról a Federal Reserve, melyben azt is részletesen taglalják, hogy a pénzintézetek hogy küzdenek meg a kisebb-nagyobb versenytársakkal. A négy legnagyobb amerikai bank a teljes bankrendszer eszközállományának 50%-át tartja a kezében.
A Fed listáját a Business Insider elemezte:
  • A legnagyobb bank továbbra is a JP Morgan 2740 milliárd dolláros eszközállománnyal, a pénzintézet fő stratégiája most a digitálisan képesítéssel rendelkező ügyfelek és fiatalok megszólítása - eddig elég sikeresen.
  • A második a Bank of America 2380 milliárd dolláros eszközállománnyal, a digitalizációval párhuzamosan ők komoly költségcsökkentésbe is kezdtek.
  • A harmadik a listán a Citigroup 1960 milliárd dollárros eszközállománnyal, a mobilbankolás erősítése és a digitális megoldások mellett a prémium ügyfeleket kiszolgáló Citigold is jelentősen hozzátett a bank értékajánlatához.
  • A negyedik a Wells Fargo 1890 milliárd dolláros eszközállománnyal, a versenytársakhoz hasonló digitális megoldások mellett ők az Amerikában még csak most terjedő mobilfizetési piacon erősítenek.
  • A listán az ötödik a Goldman Sachs 925 milliárd dolláros eszközállománnyal; bár a bank sokáig csak vagyonosabb ügyfelekre lőtt, a Marcus nevű online bankkal sikeresen nyitott a lakosság felé is a közelmúltban.
  • A hatodik helyet a Morgan Stanley foglalja el 875 milliárd dolláros eszközállománnyal, a hetedik a U.S. Bancorp 475 milliárd dolláros eszközállománnyal, ezt követi a PNC Financial Services 392 milliárd dollárral, majd a TD Bank 384 milliárd dollárral, a tizedik pedig a Capital One, amely 373 milliárd dolláros állományért felel.
brexit0923
weworkiroda2
EKB épület
Az építkezésekről csábítja át a munkásokat a konkurencia
nyugdíjas parlament
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
EKB épület