Előfizetői tartalom

Megszavazták:beolvad a 11 takarék a Takarékbankba

Portfolio
A Takarék Csoporthoz tartozó 11 takarékszövetkezet, valamint a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. és a Takarékbank Zrt. küldött-, illetve közgyűlésein a tulajdonosok jóváhagyták a hitelintézetek október végi egyesülését egyetlen közös pénzintézetben, a novembertől országos, univerzális kereskedelmi bankként működő Takarékbank Zrt.-ben.

A Takarék Csoporthoz tartozó takarékszövetkezetek (a 3A Takarékszövetkezet, a Békés Takarék Szövetkezet, a Centrál takarék Szövetkezet, a Dél Takarék Szövetkezet, a Fókusz Takarékszövetkezet, a Hungária Takarék Takarékszövetkezet, a Korona Takarék Takarékszövetkezet, az M7 Takarék Szövetkezet, a Nyugat Takarék Szövetkezet, a Pátria Takarékszövetkezet és a Tiszántúli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés