Előfizetői tartalom

Még mindig engedély nélkül foglalkozik széfekkel a széfekkel foglalkozó cég

Portfolio
Az MNB engedély nélküli széfszolgáltatás miatt ismételten eltiltotta e tevékenység végzésétől a fővárosi "Hársfa Gold" Szolgáltató Kft.-t és újabb, ezúttal 15 millió forintos piacfelügyeleti bírságot szabott ki a cégre. A jegybank következetesen fellép a korábbi tiltása ellenére tovább működő jogosulatlan szolgáltatókkal szemben (is) - áll a felügyelet sajtóközleményében.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) piacfelügyeleti vizsgálata során megállapította, hogy a budapesti "Hársfa Gold" Szolgáltató Kft. ("Hársfa Gold") a jegybank korábbi tiltása ellenére továbbra is üzletszerűen végzett az MNB engedélye nélküli pénzügyi tevékenységet. Mint emlékezetes, a jegybank már 2016 decemberében közzétett végzésében azonnali hatállyal megtiltotta, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés