Előfizetői tartalom

A bank, amelyről minden magyar cégnek tudnia kellene, ha külföldre terjeszkedik

A magyar bankpiaci átlag alatt van a nem teljesítő hitelek állománya az EXIM-nél, ami bizonyítja, hogy nem a rosszabb hitelképességű cégeket karolja fel a szervezet, hanem azokat, amelyeknek hosszú távú, fix, eurós forrásra van szükségük – hangsúlyozta Szabó István a Portfolio-nak adott interjúban. Az EXIM vezérigazgató-helyettese kitért arra is, hogy ma 100 magyar kkv-ból nagyjából 6-7 cég exportál, és miután a magyar exportnak egy jelentős részét ezek a cégek adják, a cél, hogy minél több kkv-hoz eljussanak az EXIM termékei.

Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019 Jákli Gergely, az EXIM vezérigazgatója is ott lesz a Portfolio és a Hiventures KKV Tőkefinanszírozás konferenciáján, október 17-én. Részletek itt: Információ és jelentkezés Ahogy vezérigazgatójuk, Jákli Gergely a Portfolio-nak adott májusi interjújában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés