Előfizetői tartalom

Közel egymilliárd forintnyi bevétel a Keler KSZF-nél

Portfolio
Az első félévben a klíringházi és garanciaszolgáltatásokat nyújtó KELER KSZF bevétele 965,95 millió forintot tett ki, ez 23,3 százalékkal meghaladja a múlt év egészében elért 783,4 milliós összeget. Az adózás előtti eredmény az első félévben 287,2 millió forint volt, szemben a tavaly egész éves 174,2 millió forinttal – derül ki a társaság közleményéből.

Növekvő és a tervezettet meghaladó eredményekkel zárta az idei első félévet a magyar jegybank tulajdonában lévő KELER-csoporthoz tartozó, klíringházi és garanciaszolgáltatásokat nyújtó KELER KSZF Zrt. A társaság összesen 965,95 millió forint bevételt ért el január és június vége között, ez pedig 23,3 százalékkal magasabb összeg, mint az múlt év egészében elért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés