Előfizetői tartalom

Köteleznék egy amerikai hivatalt arra, hogy fontolja meg a blockchain és az AI használatát

Portfolio
Elfogadott az amerikai kongresszus egy törvényjavaslatot, amely arra kötelezné a Pénzügyi Bűncselekmények Hatósági Hálózatát (Financial Crimes Enforcement Network- FinCEN), a pénzügyminisztérium bűncselekményekkel foglalkozó ágát, hogy kezdje el tanulmányozni a blockchaint és más innovatív technológiákat annak érdekében, hogy munkájuk hatékonyságát növelni tudják. A javaslat most a szenátus előtt áll - írja a Coindesk.

A törvényjavaslat lényegében arra kötelezné a FinCEN igazgatóját, hogy vizsgálja meg, jelent-e a szervezetnek hozzáadott értéket a mesterséges intelligencia, a blockchain, a digitális azonosítás és egyéb fejlett technológiák. A törvényjavaslatot Anthony Gonzalez ohiói képviselő nyújtotta be, célja vele, hogy a bűnözők és kartelek pénzmosási lehetőségeit elvágják....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés