Előfizetői tartalom

Vigyázz, milliókat bukhatsz, ha nem ezektől a bankoktól veszel fel lakáshitelt

Portfolio
Átlagosan 4,74%-os kamattal vesznek fel a magyarok lakáshitelt, pedig a banki kínálatban vannak ennél sokkal olcsóbb fix hitelek is. Havonta több tízezer, a teljes futamidő alatt pedig akár több mint egymillió forintot is spórolhat az, aki jól megválasztja a lakáshitelt. Mi most összegyűjtöttük a legjobb ajánlatokat különböző összegekre, eltérő kamatperiódusok szerint, az egyéni kalkulációhoz pedig a Pénzcentrum kalkulátorát ajánljuk.

A lakáshitel rég volt ilyen népszerű, mint manapság, a júliusban indult babaváró után ebből a hiteltípusból vesznek fel a legtöbbet a magyarok. Az elmúlt egy évben 982 milliárd forintnyi lakáshitelt vettek fel a magyarok, ami közel 30 %-os emelkedés az előző 12 hónap 756 milliárdjával szemben. Az alábbi ábrán a 2011-es kiugró adatot a végtörlesztések magyarázzák, akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés