autópálya_mesterséges intelligencia_shutter
Bank

5G, mesterséges intelligencia, VR - Mi vár Magyarországra az új világban?

Portfolio
Három nap a technológia bűvöletében, az információs társadalmat lázban tartó témák társaságában, a szakma nagyágyúinak tolmácsolásával, a Balaton festői szépségű tópartján – kedden nyitja kapuit az Infotér három napos konferenciája, ahol alfától omegáig minden high-tech topik górcső alá kerül. Sőt, az idén jubiláló eseményen a jövőt is meghatározó bejelentésekről és tech-innovációkról hull le a lepel.

Az Infotér Konferencia immáron egy évtizedes múltra tekint vissza, ami minden évben az aktuális technológiai történésekre reagálva tűzi zászlajára az adott esemény kiemelt témáját. Nem történt ez máshogy idén sem.

A konferencián, ami október 15-17 között kerül megrendezésre, a mesterséges intelligencia került főszerepbe, az Infotér pedig arra tett vállalást, hogy a szakma legnagyobb koponyáival, szakmapolitikusaival, minden ágazatot lefedő szkóppal vizsgálja meg azt.

Épp ezét a közlekedéstől a közigazgatásig, mezőgazdaságtól a fintechig, smart citytől az oktatásig minden terítékre kerül a mesterséges intelligencia relációjában. Egészen a kihívásoktól kezdve a megoldásokon át, az adott területet érintő innovációkig és megoldásokig.

A három napos konferencia nulladik napja a közlekedés jegyében telik, önvezető autók, forgalmat forradalmasító újdonságok és a jövő budapesti közlekedésének társaságában. Az ezt követő két nap során pedig – a teljesség igénye nélkül – az 5G, az adatbiztonság, az adatalapú közigazgatás, az online térben leselkedő biztonsági kockázatok, a 21 századi bankolás, és az online térben zajló háború kerül terítékre.

A főelőadásokon túl számos kerekasztal beszélgetésen merülnek fel az ágazatokon átívelő legfontosabb kérdések, például a digitalizáció gyakorlati hatása az iskolában és az oktatási módszerekben, az egyén és adatai az MI korában, de a fintech és a klímapolitika sem marad ki a szórásból.

Az Infotér Konferencián elhangzott elméleti tudás a kiállítói térbe lépve kézzel fogható manifesztumként is jelen lesz, többek között 5G-n futó önvezető autókkal, a gyógyítás szolgálatába állított VR szemüvegekkel és számos más kütyüvel.

A konferenciából bővebb információ az esemény Facebook oldalán vagy a weboldalon található.

100 forint shutter
onlinevásárláse-kereskedelem
mexikói katonák
wall street_shutterstock
Kiadta újabb hard-Brexit felkészítő anyagát Brüsszel: ez vár az emberekre és cégekre
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
A Credit Suisse svájci bankóriás homlokzata. Fotó: Shutterstock