Előfizetői tartalom

Kitört az OTP

Portfolio
Az elmúlt hetekben az OTP többször is megpróbált felfelé kitörni abból a sávból, amelyben a bankpapír a korábbi hónap folyamán oldalazott. A pénteki kereskedésben az árfolyam újra felfelé tört ki a sávból, majd hétfőn az OTP tovább emelkedett, megközelítve ezzel a részvény áprilisi, történelmi csúcsát. Az OTP technikai képe alapján lehet még tér a további emelkedés előtt, megnéztük, mire érdemes figyelni a továbbiakban.

Az elmúlt hónapok folyamán viszonylag kiszámítható volt az OTP mozgása, a részvény egy aránylag jól körülhatárolható sávban mozgott 11 850 és 12 800 forint között. Bár a bankpapír szeptemberben kétszer is sikerrel törte át a sáv tetejét, a kitörés azonban egyik esetben sem került megerősítésre és az árfolyam a korábbi kereskedési sávjába került vissza. A pénteki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés