Előfizetői tartalom

Gyenge számokat jelentett a Goldman Sachs

Portfolio
Gyenge számokat jelentett a Goldman Sachs: bár a bevételük 8,32 milliárd dollár lett, ami épphogy jobb a várt 8,31 milliárdnál, jelentősen elmaradtak a tavalyi, 8,65 milliárd dolláros bázistól és 4,79 dolláros egy részvényre jutó eredményük is gyengébb lett a várt 4,81 dollárnál, valamint jelentősen alulmaradt a 6,28 dolláros bázistól is. A nyitás előtti kereskedésben 1,64%-ot vesztettek értékülből a bank részvényei.

A tavalyi bázisnál 3,8%-kal lett gyengébb a Goldman Sachs 2019-es harmadik negyedéve bevétel szempontjából, miközben az egy részvényre jutó eredményük (EPS) egészen 23,7%-kal maradt el a tavalyi bázishoz képest. Az elemzők várakozásaihoz képest az előbbi 0,1%-os felülteljesítést, az utóbbi 0,4%-os alulteljesítést jelent. A pénzintézet egyes üzletágainál is elég vegyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés