Előfizetői tartalom

Itt az első banki gyorsjelentés, jobb lett a vártnál

Portfolio
A várt 2,45 dollárnál magasabb, 2,68 dolláros egy részre jutó eredményt ért el a harmadik negyedévben a JP Morgan. A bevételek a várt 28,49 milliárd dollár helyett 30,06 milliárd dollárra emelkedtek. A befektetők a nyitás előtti kereskedésben 1,8%-os árfolyam-emelkedéssel díjazták eddig a várakozásokat felülmúló gyorsjelentést.

A JP Morgan teljesítménye az egy évvel korábbihoz képest egyértelműen javult, a bevételek 6%-kal, az egy részvényre jutó profit 17%-kal került feljebb. Néhány részlet a gyorsjelentésből: a nettó kamatbevételek az amerikai kamatkörnyezet éves emelkedésének és az üzleti aktivitásnak köszönhetően 2%-kal 14,4 milliárd dollárra emelkedtek, a lakáshitelezésben azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés