Előfizetői tartalom

Irdatlan tempóban épül a szép új, készpénzmentes világ

Portfolio
A fejlődő Ázsiában harmadával, a világon összességében 12 százalékkal nőtt a nem-készpénzes tranzakciók száma, 2022-re hat év alatt duplázódhat az elektronikus fizetések globális összege – derül ki a Capgemini friss, 2019-es Word Payments Reportjából. A tanulmányból kiderül az is, messze Norvégia a készpénzmentes országok császára, az elektronikus fizetési módok között pedig a bankkártyás fizetés uralja a piacot.

Portfolio Banking Technology 2019 Az elektronikus fizetési piac és a bankolás jövőjéről is szó lesz a Portfolio november 14-.ei Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés 2017-ben 539 milliárd darabra emelkedett a nem készpénzes fizetések összege, 2016-ról 2017-re 12...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés