Előfizetői tartalom

Egyenlő játékszabályokat követelnek a magyar bankok vezetői

Portfolio
A Bankszövetség digitalizációs programjáról, a fiatalokért vívott versenyről, az ügyfelek számára látványos érdemi innovációkról és a bankszektor esetleges konszolidációjáról beszélgettek egymással hazai bankok vezetői és az EY szakértője a Portfolio mai Banking Technology 2019 konferenciájának egyik délelőtti panelbeszélgetésében.

A panelbeszélgetésen többek között az alábbi témák kerültek terítékre: Melyek legyenek a prioritások a Bankszövetség digitalizációs programjából? Mi a véleménye a csomagról? Becsei András (OTP Jelzálogbank, Bankszövetség) szerint az azonos tevékenységeket azonos módon kellene szabályozni, és meg kellene valósítani a készpénz visszaszorítására vonatkozó javaslatokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés