Előfizetői tartalom

Nehéz a dolga a magyar fintecheknek

Portfolio
Nincs könnyű dolga egy magyar fintechcégnek, hiszen számos környezeti tényező hátráltatja abban, hogy nemzetközi szempontból meghatározó szereplő legyen, nem véletlen, hogy a több mint 110 magyar startupból még nem nőtt eddig gyakorlatilag egy olyan sem, mint például a Revolut vagy a Transferwise – hangzott el mindez a Portolio Banking Technology 2019 záró panelbeszélgetésén.

Bálint Viktor, a BnL Growth Partners ügyvezető partnere moderálta a panelbeszélgetést, melyen a magyar fintechpiac számottevő szereplői osztották meg gondolataikat a szektor kihívását és jövőjét illetően. Pecsenye Roland, a Barion felügyelő bizottság elnöke úgy látja, kevés olyan fintech van Magyarországon, amely nemzetközi szempontból számottevő. Sok ötlet, sok inkubátor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés