Előfizetői tartalom

Nem hiszed el, mit keresnek a gazdagok égre-földre – Így tartják pénzüket biztonságban

Portfolio
Egyre több vagyonos ember tart egy újabb recessziótól a világgazdagságban, így igyekeznek biztonságos helyen tudni érték- és vagyontárgyaikat. Miután pedig a bankok elkezdtek negatív kamatokat felszámolni a nagyobb készpénztartás után, a gazdagok hirtelen nagy érdeklődést mutatnak a nem banki széf- és értékmegőrző cégek szolgáltatásai iránt. De azért ezek sem olyan biztonságosak, a bankok már csak tudják.

Ugrásszerűen megnőtt a széfek iránti kereslet Egyre többen aggódnak a gazdagok között is amiatt, hogy előbb-utóbb beköszönt a recesszió a világban. Ezt bizonyítja, hogy a UBS Global Wealth Management felmérése szerint egyre több befektető kezd jelentős készpénzt felhalmozni, mivel úgy gondolják, hogy a következő nagyobb recesszió már jövő év vége előtt bekövetkezhet....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés