Előfizetői tartalom

Begyújtotta rakétáit a Budapestre költöző Nemzetközi Beruházási Bank

Portfolio
Székhelyének Moszkvából Budapestre történt átköltöztetése óta 19 új projektet finanszírozott összesen 373 millió euró értékben a Nemzetközi Beruházási Bank (IIB), teljes hitelállománya így év végére elérheti az 1 milliárd eurót – közölték a bank mai, második budapesti sajtótájékoztatóján. Ez a méret egyébként egy magyar középbankénak felel meg.

A sajtóeseményen többek között Nyikolaj Koszov, a bank igazgatóságának elnöke és Laszlóczki Imre, az igazgatóság stratégiáért és nemzetközi kapcsolatokért felelős magyar alelnöke is jelen volt. Nyikolaj Koszov részéről a tájékoztatón elhangzott: a bank Európába költözése sikeresen lezajlott, új lendületet adva európai tevékenységének, és alapot szolgáltatva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés