Előfizetői tartalom

150 millió dollárt fektettek az "argentin Revolutba"

Portfolio
150 millió dollárnyi tőkét vont be az Ualá személyes pénzügyekkel foglalkozó alkalmazást üzemeltető startup - írja a TechCrunch. A tőkebevonást a Tencent és a SoftBank Latin-Amerikára szakosodott befektetési alapja vezényelte le. Az Ualá egy Revoluthoz, a Monzóhoz és a Nubankhoz hasonló mobilalkalmazás és hitelezési platform, amely nem szeretne univerzális bankká válni.

A cég alapítója és vezérigazgatója, Pierpaolo Barbieri célja, hogy létrehozzon egy olyan platformot, melyen keresztül az összes pénzügyi szolgáltatástípust el tudjuk érni. Az alkalmazáshoz tartozik egy prepaid Mastercard-kártya, ezen kívül a felhasználók az alkamazáson keresztül végezhetnek átutalásokat, hozzáférnek befektetési alapokhoz és akár a számláikat is befizethetik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés