Előfizetői tartalom

Elárulták a magyar startupvezérek, mi most a legnagyobb kihívás a piacon

Portfolio
Az ügyfélbizalom elnyerése az egyik legnagyobb kihívás a magyar startupok számára jelenleg; ez különösen nehéz lehet, ha nyugat-európai terjeszkedést tervez egy helyi vállalat – hangzott el mindez a mai Startupok Délutánja rendezvény fintech-panele alatt. Van persze, aki úgy véli, hogy egy jó termék eladja magát, hiszen az elégedett ügyfél szívesen ajánl egy szolgáltatást.

Könnyebb úgy bizalmat építeni a kkv-k közt, ha nagyvállalatok is megtalálhatók egy fintech-startup ügyfélkörében – mondta Romhány Gergely, a Trustchain Systems Kft. ügyvezetője. Bodor Csaba, a BÁV Faktor / Flexibill értékesítési vezetője elmondta: a közepes méretű kkv-knál is van igény a digitalizációra, de nem tudnak olyan komplex vállalatírányítási rendszereket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés