Előfizetői tartalom

Elindulhat az első külföldi tulajdonú vagyonkezelő Kínában

Portfolio
Vagyonkezelési szolgáltatást indít Kínában az Intesa Sanpaolo, ezzel az olasz pénzintézet lesz az első olyan külföldi bank, amely a zárt piacon teljesen saját tulajdonban lévő üzletágon keresztül kezelheti a több mint egymilliárd fős lakosságú ország befektetőinek pénzét – írja az Intesa sajtóközleményben.

A Yi Tsai (olasz tehetség) névre hallgató üzletág pilotja Csingtaóban futott le, miután a cég 2016-ban megalapult, most megkapták a teljes körű vagyonkezelői licencet is, hivatalosan az üzletág holnap indul el. A Yi Tsai nyilvános és privát alapokat is forgalmaz majd, a célközönségük a vagyonosabb réteg lesz majd. Ha az indulás sikeres lesz, az olasz pénzintézet más tartományokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés