Előfizetői tartalom

Hamarosan szuperolcsó számlacsomagok jöhetnek Magyarországon, egy feltételt szabtak a bankok

Portfolio
Alig két hónap múlva startol az azonnali fizetési rendszer Magyarországon, a bankok új, az MNB által is javasolt elektronikus számlacsomagokat, illetve a meglévő díjcsomagokat kiegészítő ajánlatokat dolgozhatnak ki - derül ki a Bankszövetség közleményéből. Az új számlacsomagok "nagy számú" ingyenes átutalást tartalmazhatnak, de ehhez a lakossági tranzakciós illeték eltörlését kérik, és azt is megjegyzik, ezek már szerintük nem igénylik a havi kétszeri ingyenes készpénzfelvétel lehetőségét.

A Magyar Bankszövetség elkötelezett az azonnali fizetési rendszer sikerének egyik alappillére lehet a fix-díjas, fogyasztóbarát elektronikus számlacsomag, de ehhez elengedhetetlennek tartják az elektronikus lakossági ügyletekhez kapcsolódó illeték kivezetését. A szövetség kedden az MTI-hez eljuttatott közleménye kiemeli: az azonnali átutalás 2020. március 2-i bevezetése hosszútávra...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái