Előfizetői tartalom

Hogy fogunk fizetni a következő évtizedben? És mi lesz a készpénzzel?

Portfolio
A fizetési folyamat láthatatlanná fog válni, megjelennek a különböző e-pénztárcák, a fizetési kártyák és elfogadó terminálok virtuálisak lesznek, és a biometrikus azonosítás is minden bizonnyal rohamosan terjedni fog – szakemberek szerint ezek a legfontosabb trendek, amik az előttünk álló néhány évben várnak ránk a fizetéstechnológiában Magyarországon (is). Sőt, várhatóan bővül az online fizetéseket kipróbálók és rendszeresen használók száma: kérdés azonban, hogy a készpénzhez való ragaszkodásunk mennyire marad velünk a 2020-as években.

Új évtizedet kezdünk, izgalmas kihívások, fejlesztések várnak ránk a fizetéstechnológia terén is. Hogy néz majd ki a jövő fizetése. Mivel fogunk fizetni? Hogy néz ki a vásárlás folyamata? Milyen szerepet kap ebben az azonnali fizetési rendszer? A hazai és nemzetközi szakértői prognózisok alapján az alábbi trendek térnyerésére lehet biztosan számítani: Láthatatlanná...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés