Előfizetői tartalom

Az év végén indult meg a roham az ingyenmilliókkal megszerezhető autókért

Portfolio
Tavaly decemberben napi átlagban 22 család igényelt lízingfinanszírozást az állami támogatással megvehető hétüléses autójára - közölte a Magyar Lízingszövetség. A decemberi finanszírozott összeg 1,94 milliárd forintra rúgott. A nagycsaládosok autóprogramjának tavaly júliusi indulása óta összesen több mint 1800 esetben átlagosan 2,7 millió forinttal finanszírozták az érintettek autóvásárlását a Magyar Lízingszövetség tagvállalatai. 

A múlt év végére látványosan megugrott a nagycsaládosok autóvásárlási programjában a lízing szerepe - közölte a Magyar Lízingszövetség. A program keretében a három- vagy többgyermekes családok új, minimum hétüléses személyautó vásárlásához kaphatnak 50 százalékos, legfeljebb 2,5 millió forintos vissza nem térítendő állami támogatást. A Magyar Lízingszövetség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés