Előfizetői tartalom

Újdonsággal készül a Gránit Bank az azonnali fizetési rendszerre

A Gránit Bank közel 400 milliárdos mérlegfőösszeggel digitális kisbankból közepes méretű bankká vált, és 2019-et már 300 milliárdos betétállománnyal, 60 ezer bankszámlával zárta, tavaly közel 38 százalékkal nőtt az új lakossági ügyfelek száma és kétszámjegyű volt a növekedés a vállalati ügyfelek tekintetében is. A banknál napirenden van a tőzsdei bevezetés kérdése, már ma is jelentős befektetői érdeklődést tapasztalnak a pénzintézet iránt. Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója lapunknak azt is elárulta, dolgoznak azon, hogy az azonnali fizetési rendszerre a kötelező szolgáltatáson túl újdonsággal is megjelenjenek.
A cikk megjelenését a Gránit Bank támogatta. Hogy sikerült a 2019-es év a Gránit Banknál? Teljesültek az év elején kitűzött menedzsmentcélok? Hasonlóan az elmúlt évekhez 2019-ben is túlteljesítettük a stratégiai és az éves tervben megjelölt céljainkat, amelynek leglényegesebb okát abban látom, hogy úgy tűnik jó időzítéssel kombináltuk a challenger bankokra, fintechekre...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái