Előfizetői tartalom

Változás jön a kártyás fizetéseknél az Erste Banknál

Portfolio
A határidő előtt 11 hónappal, január végén az online kártyás vásárlásoknál is bevezette az Erste Bank a kétszintű azonosítást - olvasható a bank közleményében. A pénzintézet ügyfelei így már az internetes fizetéseknél is a mobiltelefonjukra küldött üzenettel tudják megerősíteni a tranzakciót. A bank az azonosításhoz a push üzenetet, illetve az ehhez szükséges, ingyenes MobilBank applikáció letöltését ajánlja.

Az Erste Bank január végén az internetes kártyás vásárlásoknál is bevezette a kétszintű azonosítást. Így már az online tranzakcióknál sem elég a bankkártya adatait ismerni (kártyaszám, név, lejárat és a hátsó oldalon lévő három számjegyű CVV/CVC-kód). Az ügyfeleknek mobiltelefonjuk segítségével, az internetbanki belépésből ismert módon meg kell erősíteniük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés