Előfizetői tartalom

Szárnyal az UniCredit az erős gyorsjelentés miatt

Portfolio
Nemcsak éves céljait teljesítette, de az elemzők várakozásait is felülmúlta ma közzétett gyorsjelentésével az UniCredit annak ellenére, hogy egyszeri tételek miatt 835 millió eurós veszteséget könyveltek el. Az eredmények fényében osztalékemelést fontolgat az olasz bankcsoport, a részvényárfolyam 4,8%-os emelkedéssel reagált a hírekre. A magyar leánybank az egy évvel korábbi 178 után 157 millió eurós éves konszolidált nyereséget ért el.

Hitelezés 2020 Hasonló témák is terítékre kerülnek Hitelezés 2020 konferenciánkon, érdemes mielőbb regisztrálni. Információ és jelentkezés Jelentős átalakuláson esett át az elmúlt három évben az UniCredit a francia Jean Pierre Mustier vezetésével: nemcsak a költségeket, de a nem teljesítő kitettséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés