Bank

Kivonul a német pénzügyi forradalmár Nagy-Britanniából

Portfolio
Megszünteti Nagy-Britanniában minden szolgáltatását az N26, a legnagyobb német neobank. A fintechcég hivatalosan a Brexitet okolja döntése miatt.

Április 15-től elérhetetlenné válik az N26 Nagy-Britanniában, a neobank brit ügyfeleinek át kell utalniuk az összes pénzüket a számláról egy helyi bankhoz, fel kell venniük készpénzként vagy mindent el kell költeniük – írja a TechCrunch.

Az N26 jelenleg az úgynevezett „útlevelezést” használja ahhoz, hogy banki szolgáltatóként működjön a briteknél, de mivel kiléptek az EU-ból, a német banklicencüket többé nem tudják exportálni a szigetországba. Ha tovább akartak volna működni az Egyesült Királyságban, a brit hatóságoktól újabb banklicencet kellett volna igényelniük.

Fontos megjegyezni, hogy az N26-nak elég komoly versenytársai vannak az Egyesült Királyságban: a német banknak a Monzóval, Starlinggel és a Revoluttal is szembe kellett volna néznie. Lehetséges, hogy a német cég nem akarta a versenyképesség fenntartásához szükséges erőforrásokat feláldozni a szolgáltatás Brexit utáni fenntartásához.

Új ügyfeleket már nem fogad be Nagy-Britanniából az N26-nál, március 14-től pedig díjmentesítik a prémium és Metal ügyfeleket. Április 15 után az összes N26-számla és kártya deaktiválódik.

olaszország vírus koronavírus
orvos labor egészségügy kórház
Vágó László interjú
koronavírus vírus labor
forint200117
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
unicredit shutter