Előfizetői tartalom

A 10 legnagyobb kihívás, amire a pénzügyek szabályozásánál figyelni kell

KPMG
A KPMG idén is elkészítette a pénzügyi intézményrendszer 10 legnagyobb globális szabályozási kihívását és összevetette ezeket az európai intézmények által publikált jogalkotási és szabályozás fejlesztési tervekkel. Ennek alapján jól látszik, hogy az elkövetkező időszak valóságos szabályozói csúcsidőszak lesz a pénzügyi intézményrendszer legnagyobb örömére vagy bánatára - írja elemzésében Wieder Gergely, a KPMG menedzsere.

Globális szabályozási kihívások A KPMG által feltárt 10 legnagyobb kihívás, amire a pénzügyi intézményrendszer szabályozó hatóságainak reagálnia kell: Geopolitikai változások: a geopolitikai változásoknak a közeljövőben leginkább a monetáris politikára, a gazdasági fejlesztésekre, a kereskedelmi megállapodásokra és szankciókra, illetve bizonyos specifikus szabályozásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés