Előfizetői tartalom

Ezt művelte a babaváró hitel: rohamtempóban adósodik el a magyar

Portfolio
Bár a január az eddigi leggyengébb hónapnak bizonyult a babaváró hitel történetében, immár a lakosság banki hiteltartozásának a több mint 7%-a van ebben a hitelben. Összességében viszont erős volt a január a lakossági és a vállalati hitelezésben is – mutatják az MNB tegnap közzétett adatai. Még a lakáshitelek kihelyezésének a növekedése is felgyorsult, a kezdeti hozamemelkedés pedig egyelőre csak minimálisan érződött az új hitelek kamatában. Személyre szabott hitelkalkulációhoz a Pénzcentrum kalkulátorát ajánljuk, a lakáshitelezés aktualitásait pedig április 1-jei Hitelezés 2020 konferenciánkon részletesen megtárgyaljuk.

Hitelezés 2020 Kiemelt téma lesz mindez Hitelezés 2020 konferenciánkon, érdemes mielőbb regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Erős volt a január a lakossági hitelezésben: a lakáshitelek új kihelyezése 25%-kal, a személyi kölcsönöké 20%-kal volt magasabb, mint egy évvel korábban. A...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái