Előfizetői tartalom

Vadiúj készpénzgyilkos fegyvereken dolgoznak egyes magyar bankok

Hamarosan, azaz akár heteken, hónapokon belül sorra új fizetési megoldásokkal jelenhetnek meg a bankok, az új megoldások a hétfőn elstartolt azonnali fizetési rendszerre épülnek. A QR-kódos pénzküldés mellett több bank tervezi az indulást a fizetési kérelemmel is. A hazai bankok valódi fintech-képességekre tehetnek szert, melyek nem csak egy-egy szolgáltatónál, elszigetelten működnek, hanem a bankrendszer egészében, az összes banki ügyfél között.

Financial and Corporate IT 2020 Az azonnali átutalási rendszerre épülő új elektronikus fizetési megoldásokról, a banki digitalizációról és az agilis nagyvállalati működésről is kiemelt helyen lesz szó a Portfolio Financial and Corporate IT konferenciáján, június 4-én. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés