Előfizetői tartalom

Egyre népszerűbbek a hitelek, már robotok is nyújthatnak kölcsönt Magyarországon

Portfolio
Egyre nagyobb nyitottságot tapasztal a hitelfelvétel, azon belül is az online elérhető fogyasztási kölcsönök iránt a Cofidis, amelynek magyarországi hitelállománya tavaly átlépte a 100 milliárd forintot. A társaság mai sajtótájékoztatóján egy kutatás eredményeiből kiderült: a lakosság háromnegyede pozitívan gondolkozik a hitelekről, a személyi kölcsönök hatodát pedig már interneten igénylik. A jogszabályi környezet mára összeállt ahhoz, hogy robotok is nyújthassanak kölcsönt Magyarországon.

Holló Bence, a Cofidis Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatója előadásában többek között arról beszélt, hogy a fogyasztási hitelek piaca meredek emelkedést mutat, a kapcsolódó marketingköltségek is újabb és újabb csúcsokat döntenek. A szabályozói beavatkozások esetenként erős korlátokat jelentenek a piaci szereplők számára, de az engedélyezett lehetőségekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés