Előfizetői tartalom

Bankszövetség: zavartalanul működnek a magyar bankok

Portfolio
Az elmúlt hetek európai példái azt mutatják, hogy a teljes európai pénzügyi szféra kiszámíthatóan és folyamatosan szolgálja ki ügyfeleit. A magyarországi bankszektor az egységes európai és a hazai szabályok, valamint felügyelés alapján működik, a vírushelyzetre és a lehetséges kockázatokra felkészült - közölte a Magyar Bankszövetség.

A Magyar Bankszövetség hétfőn kiadott – részletekig menő – járványügyi ajánlását több nemzetközi szervezet alkalmazásra javasolta tagjainak. A magyar bankszektor ennek alapján felkészült a krízishelyzet különböző fokozatainak a kezelésére - hangsúlyozzák. A bankok így alakították ki az informatikai rendszereiket, a fióknyitvatartásuk biztosítását, a készpénz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés