FONTOS Okosban oldja meg a kormány a legnagyobb 2024-es problémáját
 
Előfizetői tartalom

Lakáshitelek koronavírus idején: ezt ajánlják most a bankok

Portfolio
A február eleji emelkedést követően nem változtak érdemben a bankközi kamatok az elmúlt hetekben, így hasonló kamat mellett kínálják új lakáshiteleiket is a bankok, mint egy hónappal ezelőtt. Néhány helycsere azonban történt a banki listákon, így bemutatjuk Magyarország legjobb lakáshiteleit, személyre szabott hitelkalkulációhoz a Pénzcentrum kalkulátorát ajánljuk.

Kell némi bátorság ahhoz, hogy valaki járvány idején fogjon lakáshitel-felvételbe, de akiknek folyamatban van a lakásvásárlásuk, azoknak gyakran nincs más választásuk. Ráadásul január és február is aktív volt a lakáspiacon, így sokan most tartanak ott, hogy a bankoknál elérhető lakáshitelekből válasszanak maguknak. Továbbra is igaz, hogy aki a törlesztési biztonságot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés