Előfizetői tartalom

Törlesztési moratórium: az ügyfelek türelmét kérik a lízingcégek is

Portfolio
A koronavírus-járvány és az emiatt Magyarországon elrendelt veszélyhelyzet negatív hatással lesz a magyar gazdaságra. A lízingtársaságok egyetértenek azzal, hogy a nehéz helyzetbe kerülő háztartásoknak, vállalkozásoknak adósvédelmi konstrukciókat kell biztosítani, és megkezdik a felkészülést - közölte a Magyar Lízingszövetség.  Ugyanakkor azt javasolják, hogy aki tud, továbbra is folytassa a törlesztést. A lízingcégek célja, hogy mielőbb hozzájárulhassanak az átmeneti időszakban tapasztalható negatív hatások enyhítéséhez.

Egyelőre korai konkrét mérleget és pontos előrejelzést adni a koronavírus-járvány gazdasági hatásaira, de a Magyar Lízingszövetség tagvállalatai már megkezdték a munkát, így áttekintik, hogy mik az ügyfelek igényei és milyen megoldásokkal lehet minimalizálni a negatív hatásokat. A lízingtársaságok egyetértenek azzal, hogy a nehéz helyzetbe kerülő háztartásoknak...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái