Előfizetői tartalom

Elvárja az MNB a bankoktól, hogy tartsák nyitva fiókjaikat

Portfolio
Az MNB – összhangban a kormány kijárási rendeletével – elvárja, hogy a pénzügyi intézmények a vírusveszély idején is tartsák nyitva fiókjaikat és szolgálják ki ügyfeleiket azokban. Ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy – ha az ügyfelek személyes kiszolgálási igénye ténylegesen lecsökkent – egyes fiókoknál rövidített nyitvatartást vagy a nap egy szakában csak az időseknek történő ügyfélkiszolgálást alkalmazzanak. Jelentős számú ügyfélkifogás esetén vissza kell térni a megszokott nyitvatartáshoz - írja az MNB közleményében.

A bankok új fióki szabályairól alábbi két cikkünkben írtunk: Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 24. Hazaküldött dolgozók, fiók előtti várakozás: új életet hozott a bankoknál a koronavírus 2020. 03. 21. Bezárt magyar fiókok, hazaküldött banki dolgozók a koronavírus árnyékában A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a koronavírus miatti veszélyhelyzetben is elvárja valamennyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés