Előfizetői tartalom

Jobb, mint a hitel? Új sztárja lesz a koronavírus-válságnak a magyar cégeknél

Portfolio
Sok cég tart likviditási problémáktól amiatt, hogy a válsághelyzetben a vevői nem, vagy csak késve tudnak fizetni. ezért igencsak megugrott a kereslet a vállalatok körében a vevőkövetelések előfinanszírozására, nevezetesen a faktoring szolgáltatásokra – jelezte a Portfolio-nak több bank és pénzügyi vállalkozás is az elmúlt hetekben. A faktorálást a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara is megfelelő megoldásnak tartja a mostani válsághelyzetben.

Megugrott az érdeklődés Az elmúlt hetekben többszörösére ugrott a faktorálás iránt érdeklődők száma a Takarék Faktorháznál. Márciusban háromszor annyian érdeklődtek a faktorálás iránt, mint februárban, úgy, hogy elsősorban a hónap második felében – a veszélyhelyzet kihirdetése után – ugrott meg a megkeresések száma. A Takarék Faktorház munkatársai az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés