Előfizetői tartalom

Szintet lépne az MKB Bank, ha a koronavírus-járvány engedné

Portfolio
"Készen van" az MKB Bank, teljesítette az EU elvárásait, és alkalmas arra, hogy akár egyedül, akár másokkal összefogva szintet lépjen, megelőzve versenytársait – közölte a társaság sajtótájékoztatóján Balog Ádám elnök-vezérigazgató, elismerve, hogy a koronavírus-járvány megnehezíti terveik teljesítését. A tavalyi évet, ahogy már beszámoltunk róla, 44 milliárd forintos adózás utáni eredménnyel zárta a társaság.

Balog Ádám elnök-vezérigazgató többek között az alábbiakról beszélt az MKB Bank mai online sajtótájékoztatóján: A 2019-es év sok szempontból különleges volt az MKB-nak: tőzsdére léptek, teljesítették az EU elvárásait és rekord nyereséget ért el a bank. Visszatekintő értékelése szerint küzdelmes, de sikeres 5 éven vannak túl, amikor is az EU által megszabott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés