Előfizetői tartalom

Bankvezérek: óvatosan a törlesztési moratóriummal, el fog jönni az igazság pillanata

Portfolio
Nagyon optimista forgatókönyv, hogy 2022-re visszatérhet a hitelezés a magyar bankoknál a tavalyi csúcsév szintjére - derült ki a bankvezérek panelbeszélgetésében a Portfolio online Hitelezés konferenciájának mai első alkalmán. Az eseményen a hitelpiac kilátásai mellett a törlesztési moratóriumról, a bankokra nehezedő terhekről, a várható hitelezési veszteségekről és a példátlanul felgyorsuló digitalizációról is szó esett. Vannak banki projektek, amelyek több hónap helyett heteken belül megvalósulnak a járvány miatt. A home office hatékonyságáról kisebbfajta vita alakult ki a bankvezérek között.

Tudósításunk a konferencia előadásairól itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2020. 04. 21. A koronavírus és a magyar bankszektor: ebből tényleg válság lesz Mit kezdett a bankjuk a járványhelyzettel? Becsei András (Bankszövetség, OTP Bank) elmondta: a legtöbb bank a központi területeken be tudta vezetni a home office-t, az ügyfélkiszolgálásában pedig óvintézkedéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés