Előfizetői tartalom

Nem kezdte rosszul az évet a Deutsche Bank - Megússza ennyivel a koronavírust?

Portfolio
Miután tegnapelőtt már közzétette az elemzőket pozitív irányban meglepő fő számait a Deutsche Bank, ma az első negyedéves gyorsjelentés részletei is megjelentek. A társaság 260 millió eurós céltartalékot képzett a koronavírus miatt várható hitelezési veszteségekre, de nagy kérdés, hogy az idei évre jelzett 35-45 bázispontos kockázati költséggel megússza-e a társaság.

Megerősítette a bank, hogy az egy évvel korábbi 201 millió euróval szemben idén az első negyedévben 66 millió euró volt az első negyedéves nyersége, a bevételek pedig lényegében stagnáltak 6,35 milliárd eurós szinten. Kapcsolódó cikkünk 2020. 04. 27. Meglepte az elemzőket a Deutsche Bank – Előzetes számokkal rukkolt elő Az elemzők korábbi várakozását elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés