Előfizetői tartalom

Gőzerővel dolgoznak a bankok a gazdaság újraindításán

Portfolio
„Elhúzódó V alakú” válságra számítanak a bankok vállalati üzletágvezetői, akik a Portfolio Hitelezés 2020 konferenciájának mai online alkalmán a kkv-hitelezési panelbeszélgetésében mondták el véleményüket. Van, aki szerint teljes stratégiaváltásra, és van, aki szerint az alkalmazkodóképesség maximális fokozására van szükség a bankok vállalati üzletágában. A beszélgetőpartnerek egyetértettek abban, hogy a kormány gyors és megfelelő gazdaságvédelmi intézkedéseket hozott, és hogy a hitelprogramok alkalmasak lehetnek a gazdasági károk enyhítésére. Utóbbi kapcsán egyébként az EXIM új hitel- és biztosítási programjait is bemutatta.

2020. május 05. 11:45 Megosztás Panelbeszélgetés: gyorsak és jók a kormány és az MNB intézkedései Milyen alakú vá Milyen alakú válság jön? A panelbeszélgetést Kozma András, a RiskCover Hungary Zrt. vezérigazgatója moderálta....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés