Előfizetői tartalom

OTP Global Markets néven folytatja a bank treasuryje

Portfolio
Átalakul és nevet vált az OTP Bank Treasury üzletága, amely mostantól OTP Global Markets néven folytatja nemzetközi pénz- és tőkepiaci tevékenységét. A névváltással párhuzamosan zajló szervezeti átalakítás és szolgáltatásfejlesztés célja, hogy az OTP Global Markets néhány éven belül egy egyedülállóan széles termékpalettával és ügyfélállománnyal rendelkező regionális piaci szereplővé váljon a befektetési szolgáltatások területén – közölték.

Az OTP Csoport 12 régiós országban van jelen, és az elmúlt években a régió egyik meghatározó pénzügyi szereplőjévé vált. A hitelintézet ma már több mint 19 millió lakossági, vállalati és önkormányzati ügyfelet szolgál ki a fiókhálózatában és az online térben, több országban pedig piacvezető. Ezzel egy időben az OTP Bank Treasury üzletága is robosztus növekedésen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés