Előfizetői tartalom

A koronavírus-krízis bajba sodorta a startupod? Gyors mentőövet dobnak neked

Portfolio
A koronavírus-járvány okozta krízis a hazai gazdasági élet szereplőire eltérően hat, és lehetnek olyan innovatív vállalkozások, amelyek hirtelen kerültek nehéz helyzetbe. Ebben a válságos környezetben az innovációs potenciál megőrzése és erősítése, a likviditási és egyéb problémák kiküszöbölése, a munkahelyek megőrzése érdekében egyaránt valós megoldás lehet számukra a Hiventures startupokra szabott mentőprogramja, melynek részleteiről szintén szó lesz a május 14-i online konferenciánkon.

Azonnali mentőöv a hazai cégeknek További információk és regisztráció itt: Információ és jelentkezés Hazai startupok, figyelem! A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő április végén jelentette be új, a koronavírus-válság miatt kialakított, magyar vállalkozásoknak szóló válságcsomagját. Amellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés