Előfizetői tartalom

A koronavírus elleni magyar gazdasági akcióterv egyik legizgalmasabb eleme

Portfolio
A válság egyben lehetőség is: igaz lehet ez a mondás a mostani krízishelyzetben új kihívások elé állított magyarországi közép- és nagyvállalatok számára is. Persze csak akkor, ha megvannak hozzá a megfelelő eszközök. Bemutatjuk a gazdaságvédelmi akcióterv –  hazai cégvilág szempontjából egyik legizgalmasabb – elemét, a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő által életre hívott Krízis I. tőkeprogramot, melynek részletei terítékre kerülnek május 14-i online konferenciánkon.

Azonnali mentőöv a hazai cégeknek Még nem késő jelentkezni csütörtöki konferenciánkra, ahol személyre szabott segítséget is kaphatnak a magyar cégek: Információ és jelentkezés Az újdonság: Krízis I. A koronavírus-járvány okozta példátlan gazdasági krízis korábban soha nem látott és kipróbált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés