Előfizetői tartalom

Örökbefogadás: nagy változások jönnek, de egy súlyos anyagi hátrányt fenntarthat a kormány

Palkó István
Az örökbefogadások felgyorsítására és szabályainak egyszerűsítésére készül a kormány, hogy minél több gyermek szerető családban nőhessen fel, a leendő szülők és a gyermekek pedig minél előbb egymásra találhassanak. A jószándékú és sok elemében szimpatikus törvényjavaslatot tegnap benyújtották, az örökbefogadók anyagi diszkriminációjának megszüntetéséről azonban egyelőre egy szó sem esik benne. Meglepő lehet, de tény: a többmilliós családtámogatások jó része csak a csecsemőt örökbe fogadóknak jár jelenleg és várhatóan ezután is. Pedig most elsősorban az idősebb gyermekeket örökbe fogadó szülőket hozná előnybe többi intézkedésével a kormány.

Hitelezés 2020: Lakossági hitelezés veszélyhelyzetben konferencia A családtámogatásokról is részletesen szó lesz online Hitelezés 2020 konferenciánk keddi alkalmán, érdemes regisztrálni! Információ és jelentkezés Novák Katalin államtitkár az MTI tudósítása szerint egyebek mellett az alábbi változásokat...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái